Festmusik

Thomas Helmig, Elvis Presley, Kim Larsen, The Beatles, Ed Sheeran, TV-2, Bruno Mars og The Rolling Stones er blandt bagmændene til nogle af de sange, som med garanti får alle ud på dansegulvet, og som får festen til at lette.

Personalet optræder som kvartet og spiller, med personalechef Sune Grønkvist i spidsen, til alt fra små private fester til store firmafester. Personalet består af rutinerede, konservatorieuddannede musikere og i modsætning til andre bands, kommer vi altid med 2 setups: 
Et elektrisk, bestående af 2 x guitarer, bas og trommer. Dette setup spiller vi hovedparten af musikken på. Derudover har vi vores lille kompakte akustiske setup, som består af akustiske guitarer, kontrabas og minitrommesæt. Dette setup er flytbart, hvis festen/stemningen kræver det. Det kunne være i en foyer eller på en terasse under åben himmel. Vi har altså mulighed at skifte mellem de 2 setup, alt efter festens karakter, lydniveau etc.

Man har også mulighed for at tilkøbe kvindelig sangerinde til et enkelt eller 2 sæt. Det fungerer specielt godt til de lidt større fester.

Alt i alt er det et velspillende og rutineret personale, der stempler ind til din fest!

Videre til AKUSTISK